Skip to main content

Testimonials

Online lesgeven

Feedback from clients

Aug 2023 – Taffy D., who took lessons to prepare for the State Exam II (B2) and passed it with high scores

Sandra is an expert teacher with whom I immediately felt at ease. She is patient and takes the time to thoroughly explain topics that I did not understand. I found the pronunciation exercises useful and educational. I received constructive feedback that kept me motivated to improve my language skills. I also liked that Sandra is flexible, which allowed me to take classes at times that suited me.

Sept 2022 – Paul B., wanted to speak Dutch with more confidence in daily life

Ik heb de lessen met Bertine heel handig [gevonden], en ik heb veel geleerd. Maar nu is het tijd de lessen te stoppen want de taalcafe is beschikbaar in mijn stad. Hartstikke bedankt voor alles en ik wil graag in contact blijven.

Feb 2022 – Andrea Russo, Italian employee at The Compound Company 

Thanks again, Sandra, for the course and for everything! I think that you’d  been the best docent for me and I really liked your way of teaching. I hope to see you in this beautiful land and to have a good Dutch conversation with you 😊

Jan 2022 – Ron Buskermolen – manager at DTN

Dank je wel, Sandra, voor het lesgeven van onze negen werknemers de afgelopen twee jaar!

June 2021 – Fabio C. from Mexico:

Having someone to be able to ask questions that come up in our day to day interactions with Dutch, and to understand the ins and outs of specifics grammar/language issues. Also, it was really good to have someone holding us accountable to actually do homework and self-study.

May 2021 – Vladimir Bobrov, IT specialist from Belarus:

Last autumn I’ve set an ambitious goal to learn Dutch on the level of A2 in 3 months for my naturalisation. Before that I knew no Dutch. But working with Daphne helped me to progress very well in my study and in about 3 months I was able to apply for my naturalisation exams with confidence. Although my exams were moved 2 months later due to corona lockdown, I was able to pass all my exams from the first attempt! This was enormous success and I’m extremely happy with my tutor, lessons and results! I highly recommend Taaltutor to anyone who would like to study Dutch language!

Feb 2020 – Huda Alhasani, doctor from Irak:

Ik heb mijn diploma NT2-B2 gehaald door het leren van de taal online te doen via een flexibel en op maat gemaakt methode. Het meest heb ik geleerd door hardop lezen en praten. Ik heb mijn leren meestal met de Delftse methode gedaan. Als de docenten van tevoren de lessen goed lezen, kunnen ze meer vragen stellen wat betreft de inhoud van de les en nieuwe woorden daarbij. De flexibiliteit was ideaal voor mij.

Oct 2020 – Tara L, scientist from Ireland:

The Dutch lessons helped me meet my learning objectives, especially practicing speaking. I think it works well to follow a book and the lessons were fun! I would recommend Taaltutor’s Skype lessons to others because it really helped with my confidence in speaking Dutch and the pronunciation.

July 2019 – Theresa C., massage therapist from the USA:

Dankzij Skype lessen met Sandra en haar Taaltutor-team, heb ik in de kortste tijd het Nederlands prima kunnen leren, en niet alleen spreken, maar ook lezen, schrijven, luisteren en begrijpen.  Vooral Sandra’s “Amerikaanse” kennis en ervaring liet haar mij snel en makkelijk de nuances van de Nederlandse taal en het Nederlandse cultuur duidelijk en begrijpelijk maken.

Dankzij Sandra en Taaltutor kan ik nu gezellig als “echte” Nederlander meedoen!

En dat is voor mij wel heel wat van waarde.  Bedankt Sandra!

Feb 2018 – Anastasia, opera singer from Russia:

Taaltutor heeft mij goed geholpen om MMV examen te halen. Ik vond de lessen interessant, informatief en hulpvol.

Feb 2018 – Uzine Park, from South Korea:

I got great help with my pronunciation check up.
Not only speaking practice but also grammar help was so helpful!

Dec 2017 – Jennifer and Joseph Coletta, medical specialists from the US:

Astrid tutored my husband and I. I needed help with conversational Dutch for my medical reception work, and my husband for his work with clients. My husband received his A2 and is still progressing. My Dutch is better than it was when I first started. I can hold simple conversations and handle almost all my work tasks in Dutch. My Dutch is not perfect, but many clients have complimented me in my progress and are happy they can understand me now!

Dec 2017 – Paolo Schettini, dentist from Italy:

Sandra heeft me geholpen met bepaalde lessen voor mijn tandartsopleiding. Aan het einde van de les kreeg ik altijd informatie over mijn niveau en wat ik verbeteren moest. Ik heb afgelopen zaterdag uitslag ontvangen en het was goed! Geslaagd !! ????????? Hartstikke bedankt voor alles, jouw hulp was fundamenteel.

May 2018 – Khaled Alrawashdeh, English teacher from Jordan:

Jullie hebben mij goed geholpen met conversatie!

June 2017 – Alan Jenks, chiropractor from the US:

As a native English speaker and having lived for 9 years in the Netherlands I was forced into getting an official language certificate. Taaltutor made the whole process simple and easy. It was a very relaxing and effective way to do my tests. I had a very positive experience that I will be taking future Skype lessons to improve my Dutch. Thank You.

Oct 2016 – Tara B. doctor from Sweden:

Ik heb voor Taaltutor gekozen, omdat ik op een structurele manier Nederlands wilde leren. Ik werkte nog fulltime in Zweden, maar wilde mij voorbereiden op de verhuizing naar Nederland. Het was ideaal om taallessen te hebben via Skype. Zo was het mogelijk om de lessen aan te passen aan mijn drukke rooster in het ziekenhuis en mijn tempo en manier van leren. Sandra is erg professioneel en toegewijd in haar werk. Zij heeft een effectieve en doelgerichte manier van werken. Zij zag snel waar de tekortkomingen in mijn taal lagen en heeft het onderwijs daarop aangepast.

Mijn eerste doel was om het Staatsexamen I te halen. Dat heb ik in 20 lesuren gehaald. Mijn andere doel was om mijn Nederlands op een hogere niveau te brengen, zodat ik een baan in Nederland kon vinden. Dat heb ik na twee maanden via een intensieve cursus met Sandra behaald. Met grote professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid voor haar studenten biedt Sandra voor haar studenten een uniek programma wat niet makkelijk ergens anders te vinden is.

Oct 2015 – Nils P. Johnson, cardiologist from uit Houston, USA:

Ik zocht op het internet naar Skype docenten, omdat ik 50 sessies van 30 minuten wilde hebben voor ongeveer 3 maanden. Verschillende opties bestaan er met een verschillende mate van structuur en kosten. Ik heb gekozen voor Taaltutor omdat het past in mijn schema en mijn filosofie van leren. Het was een belangrijk onderdeel van mijn groei in luisteren en spreken om dagelijkse gesprekken in het Nederlands te hebben. Ik heb ook veel geleerd over Nederland. Een uitstekend middel. Ik zou Taaltutor absoluut aanraden aan anderen!

Aug 2016 – Mari Tasanto, HR consultant from Finland:

Ik was op zoek naar een docent en het was erg moeilijk om een flexibele oplossing te vinden, die een systematische leerprogramma kan combineren met mijn reisschema. Taaltutor was een perfecte keuze. Ik kan een Skype-les over de hele wereld hebben. Ook het contact na mijn aanvraag was zeer snel en vriendelijk.

March 2016 – Annemie van Elderen from Belgium:

Mijn dochter maakte mij erop attent (in 2013) dat iemand via Skype Engelse les gaf. Ik wilde graag mijn Engelse taal ophalen, omdat ik op bezoek zou gaan naar familie in de VS. Het leek me wel iets om thuis en ook individueel zo mijn Engels op te halen. Het klikte meteen met Sandra en ik heb er nog steeds veel plezier in. We praten veel over literatuur en ik lees af en toe Engelse boeken. Ook lees ik tegenwoordig makkelijk de TIME waar ik vroeger veel moeite mee had. De web-app English a Day heb ik ook gevolgd en is ook leerzaam.

July 2016 – Kore Dille, telecom manager from the USA:

Ik volgde al voor enkele jaren een cursus, maar had nog steeds geen vertrouwen in het spreken in de Nederlandse taal. Ik heb Sandra online gevonden en ben begonnen met twee lessen per week. Ik vond de lessen zeer eenvoudig te volgen en zag meteen een verbetering van mijn begrip en vertrouwen. Lessen via Skype zijn een geweldige manier om de taal te leren – het is handig en totaal niet intimiderend! Ik vind de lessen en het materiaal zeer flexibel en Sandra past de lessen aan mijn behoeften aan. Na twee maanden van lessen bij Sandra heb ik de Inburgerings examens gehaald. Bovendien blijft mijn begrip van de taal met elke les groeien.

Aug 2016 – Robert Jan Verkade from the Netherlands about the web-app English a Day:

Ik gebruik je app nu voor meer dan 50 dagen en wil je vertellen dat ik de testjes met veel plezier maak. De app is mooi, maar de dagelijkse mailtjes bieden nog meer. Het is een groot genoegen zulke prachtige en stimulerende mails te ontvangen. Veel dank en ik beloof dat ik de app voor meer dan 100 dagen (of zelfs meer) zal gebruiken.

June 2016 Janneke van Wakeren, from the Netherlands about English a Day:

Ik wilde even zeggen dat ik het ontzettend leuk vind om elke dag weer  wetenswaardigheden in de mail te lezen.  Ik kijk er elke dag naar uit om de test weer te maken. Van mij mogen het ook 10 vragen zijn.  En altijd lees ik de uitleg!

Newsletter

Want to receive updates about Taaltutor?

© Caro Grafico. All rights reserved.