We have you next year!

“Sandra, we have you next year, don’t we?”

Zo sprak Raymond, een van mijn studenten, me gisteren aan. Hij bedoelde het goed, maar ik proestte het uit. Kon me niet inhouden, moest uitkijken dat ik niet tot dieprood verkleurde. Het grappige was dat Raymond er ook om kon lachen, maar hij wist even niet hoe hij het moest zeggen dat hij “mij volgend jaar weer als docent heeft”.

Engels is niet makkelijk.

Kijk maar naar de tegel hierboven welke wijsheid er ontstaat als je alles letterlijk vertaalt. Overigens kwam een andere student met deze leuke tegeltjeswijsheden op de proppen (on the props). Dank je wel, Adri.

En nu allemaal naar www.dutchspeakwords.com om stickers, magneetjes en buttons te bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Wilt je ook op de hoogte blijven van Taaltutor? Meld je nu aan voor de nieuwbrief

© Caro Grafico. All rights reserved.