Skip to main content

Individueel of in tweetallen

Leer Nederlands met een tutor

Wil je beter Nederlands leren om je kind(eren), je Nederlandse partner, buren, vrienden of collega’s beter te kunnen begrijpen? Met meer zelfvertrouwen een gesprek met hen kunnen aanknopen? Of wil je je intensief en op maat voorbereiden op het inburgering- of staatsexamen? Volg dan lessen bij ons, individueel of in tweetallen. Online, offline en altijd op maat. 

Sandra geeft vaak staand les

Ik wil Nederlands leren met een tutor, omdat …


… ik mijn kind(eren) en de onderwijzers wil begrijpen.

Je kind groeit op in Nederland en spreekt zo snel al de taal. Om jaloers op te worden! Ook op de kinderopvang en op de lagere school is het erg handig om Nederlands  te kunnen. Dat is hét moment om te denken aan een intensieve, wekelijkse online les. We kunnen dit overdag maar ook ’s avonds aanbieden.  

… ik een praatje met Nederlanders wil maken en ze wil begrijpen.

Er zijn veel Nederlanders die wel Nederlands spreken, al stappen velen graag over op het Engels zodra ze horen dat je uit het buitenland komt. En dat is precies waarom je misschien Nederlands wilt leren met een tutor, simpelweg omdat je je Nederlandse partner, buurman, vrienden, collega’s wilt begrijpen en je onderdeel wilt voelen van de groep, de Nederlandse samenleving. We helpen je daarbij door de ongeschreven regels in onze cultuur, de vele uitdrukkingen en idioom, ons gedrag en onze natuurlijke spraak uit te leggen. De Nederlandse cultuur is altijd verweven in onze taallessen.

… ik het inburgeringsexamen (of staatsexamen) wil halen.

We helpen je voorbereiden op het inburgeringsexamen. Iedereen die dit examen moet halen, omdat je van buiten de Europese Unie komt, of omdat je voor jezelf dit niveau en diploma wilt halen, helpen wij graag. Ben je na 1 januari 2022 inburgeringsplichtig, dan is het niveau dat je dient te halen B1. Ben je voor deze datum in Nederland komen wonen, dan is het niveau A2.  

… ik het beste 1-op-1 leer.

Zoek je een kleine en vertrouwde leeromgeving omdat je je niet zo op je gemak voelt in een groep? Overweeg onze Skype-lessen. Onze visie is dat je een taal het beste leert door deze zoveel mogelijk actief te gebruiken. In een grote groep krijg je vaak minder de kans om te spreken. Veel klanten van ons ervaren een één-op-één lessituatie of les in een kleine groep als minder intimiderend waardoor fouten maken niet meer eng is.   

… de klanten en collega’s in mijn nieuwe baan alleen Nederlands spreken.

Je wilt al een tijdje solliciteren naar een nieuwe baan, maar die nieuwe functie vereist een hoger taalniveau. Om daar snel te kunnen komen, is privéles een geschikte optie. Heb je echter niet veel haast, maar wil je wel meer leren over taal op het werk en dit met andere werkenden uitwisselen in een groep?  Overweeg dan onze Taalworkshops. Deze workshops zijn gratis en specifiek gericht op Nederlands op de werkvloer en geschikt voor iedereen met A2+ niveau. 

Vraag een offerte aan

Nieuwsbrief

Wilt je ook op de hoogte blijven van Taaltutor? Meld je nu aan voor de nieuwbrief

© Caro Grafico. All rights reserved.