Skip to main content

Testimonials

Online lesgeven

Feedback van klanten

juli 2024 – Artur Kazarian, Oekraïne, heeft zich in hele korte tijd voorbereid op zijn B2-examens
Ik was enorm verrast toen ik zag dat ik voor de eerste keer slaagde voor dit examen! Ik ben je enorm dankbaar, Sandra, voor je ongelooflijk warme, vriendelijke en interessante benadering van lesgeven! Ik kan in geen enkele taal uitdrukken hoeveel ik je dankbaar ben.  Ook Jako, die in slechts twee online lessen een sterke grammaticabasis in mijn systeem heeft gestopt! Jullie zijn ongelooflijk!!! 
augustus 2023 – Taffy D. , heeft zich met de lessen bij Taaltutor voorbereid op staatsexamen II (B2) en is daarvoor met hoge scores geslaagd 
Sandra is een deskundige docent bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze is geduldig en neemt de tijd om onderwerpen die ik niet goed begreep goed uit te leggen. De oefeningen met uitspraak vond ik zinvol en leerzaam. Ik kreeg opbouwende feedback waardoor ik steeds gemotiveerd werd om mijn taalvaardigheden te verbeteren. Ik vond het ook fijn dat Sandra flexibel is, hierdoor kon ik de lessen volgen op tijden dat goed uitkwamen voor mij.

september 2022 – Paul B., wilde met meer gemak en zelfvertrouwen Nederlands leren spreken in het dagelijkse leven

Ik heb de lessen met Bertine heel handig [gevonden], en ik heb veel geleerd. Maar nu is het tijd de lessen te stoppen want de taalcafe is beschikbaar in mijn stad. Hartstikke bedankt voor alles en ik wil graag in contact blijven.

februari 2022 – Andrea Russo, Italiaanse werknemer bij The Compound Company 

Thanks again for the course and for everything! I think that you’d  been the best docent for me and I really liked your way of teaching. I hope to see you in this beautiful land and to have a good Dutch conversation with you 😊

januari 2022 – Ron Buskermolen – DTN

Dank voor het verzorgen van de taallessen aan onze medewerkers de afgelopen jaren!

juni 2021 – Fabio C. uit Mexico

Having someone to be able to ask questions that come up in our day to day interactions with Dutch, and to understand the ins and outs of specifics grammar/language issues. Also, it was really good to have someone holding us accountable to actually do homework and self-study.

mei 2021 – Vladimir Bobrov, IT-specialist uit Wit-Rusland:

Last autumn I’ve set an ambitious goal to learn Dutch on the level of A2 in 3 months for my naturalisation. Before that I knew no Dutch. But working with Daphne helped me to progress very well in my study and in about 3 months I was able to apply for my naturalisation exams with confidence. Although my exams were moved 2 months later due to corona lockdown, I was able to pass all my exams from the first attempt! This was enormous success and I’m extremely happy with my tutor, lessons and results! I highly recommend Taaltutor to anyone who would like to study Dutch language!

feb 2020 – Huda Alhasani, arts uit Irak:

Ik heb mijn diploma NT2-B2 gehaald door het leren van de taal online te doen via een flexibel en op maat gemaakt methode. Het meest heb ik geleerd door hardop lezen en praten. Ik heb mijn leren meestal met de Delftse methode gedaan. Als de docenten van tevoren de lessen goed lezen, kunnen ze meer vragen stellen wat betreft de inhoud van de les en nieuwe woorden daarbij. De flexibiliteit was ideaal voor mij.

okt 2020 – Tara L, wetenschappelijk onderzoeker uit Ierland:

The Dutch lessons helped me meet my learning objectives, especially practicing speaking. I think it works well to follow a book and the lessons were fun! I would recommend Taaltutor’s Skype lessons to others because it really helped with my confidence in speaking Dutch and the pronunciation.

juli 2019 – Theresa C., massagetherapeut uit de VS:

Dankzij Skype lessen met Sandra en haar Taaltutor-team, heb ik in de kortste tijd het Nederlands prima kunnen leren, en niet alleen spreken, maar ook lezen, schrijven, luisteren en begrijpen.  Vooral Sandra’s “Amerikaanse” kennis en ervaring liet haar mij snel en makkelijk de nuances van de Nederlandse taal en het Nederlandse cultuur duidelijk en begrijpelijk maken.

Dankzij Sandra en Taaltutor kan ik nu gezellig als “echte” Nederlander meedoen!

En dat is voor mij wel heel wat van waarde.  Bedankt Sandra!

feb 2018 – Anastasia, operazangeres uit Rusland:

Taaltutor heeft mij goed geholpen om MMV examen te halen. Ik vond de lessen interessant, informatief en hulpvol.

feb 2018 – Uzine Park, uit Zuid-Korea, kunstenaar in Utrecht:

I got great help with my pronunciation check up.
Not only speaking practice but also grammar help was so helpful!

dec 2017 – Jennifer en Joseph Coletta, uit de VS, werkzaam in eigen praktijk, in Zuid-Holland:

Astrid tutored my husband and I. I needed help with conversational Dutch for my medical reception work, and my husband for his work with clients. My husband received his A2 and is still progressing. My Dutch is better than it was when I first started. I can hold simple conversations and handle almost all my work tasks in Dutch. My Dutch is not perfect, but many clients have complimented me in my progress and are happy they can understand me now!

dec 2017 – Paolo Schettini, tandarts uit Italië, werkzaam in Overijssel:

Sandra heeft me geholpen met bepaalde lessen voor mijn tandartsopleiding. Aan het einde van de les kreeg ik altijd informatie over mijn niveau en wat ik verbeteren moest. Ik heb afgelopen zaterdag uitslag ontvangen en het was goed! Geslaagd !! ????????? Hartstikke bedankt voor alles, jouw hulp was fundamenteel.

mei 2018 – Khaled Alrawashdeh, docent Engels uit Jordanië, werkzaam in Friesland:

Jullie hebben mij goed geholpen met conversatie!

juni 2017 – Alan Jenks, chiropractor uit de VS, werkzaam in Zuid-Holland:

As a native English speaker and having lived for 9 years in the Netherlands I was forced into getting an official language certificate. Taaltutor made the whole process simple and easy. It was a very relaxing and effective way to do my tests. I had a very positive experience that I will be taking future Skype lessons to improve my Dutch. Thank You.

okt 2016 – Tara B. uit Stockholm, Zweden, over het bereiken van haar doelen via Nederlands:

Ik heb voor Taaltutor gekozen, omdat ik op een structurele manier Nederlands wilde leren. Ik werkte nog fulltime in Zweden, maar wilde mij voorbereiden op de verhuizing naar Nederland. Het was ideaal om taallessen te hebben via Skype. Zo was het mogelijk om de lessen aan te passen aan mijn drukke rooster in het ziekenhuis en mijn tempo en manier van leren. Sandra is erg professioneel en toegewijd in haar werk. Zij heeft een effectieve en doelgerichte manier van werken. Zij zag snel waar de tekortkomingen in mijn taal lagen en heeft het onderwijs daarop aangepast.

Mijn eerste doel was om het Staatsexamen I te halen. Dat heb ik in 20 lesuren gehaald. Mijn andere doel was om mijn Nederlands op een hogere niveau te brengen, zodat ik een baan in Nederland kon vinden. Dat heb ik na twee maanden via een intensieve cursus met Sandra behaald. Met grote professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid voor haar studenten biedt Sandra voor haar studenten een uniek programma wat niet makkelijk ergens anders te vinden is.

okt 2015 – Nils P. Johnson uit Houston, de VS, over zijn lessen Nederlands via Skype:

Ik zocht op het internet naar Skype docenten, omdat ik 50 sessies van 30 minuten wilde hebben voor ongeveer 3 maanden. Verschillende opties bestaan er met een verschillende mate van structuur en kosten. Ik heb gekozen voor Taaltutor omdat het past in mijn schema en mijn filosofie van leren. Het was een belangrijk onderdeel van mijn groei in luisteren en spreken om dagelijkse gesprekken in het Nederlands te hebben. Ik heb ook veel geleerd over Nederland. Een uitstekend middel. Ik zou Taaltutor absoluut aanraden aan anderen!

aug 2016 – Mari Tasanto uit Finland over haar lessen Nederlands:

Ik was op zoek naar een docent en het was erg moeilijk om een flexibele oplossing te vinden, die een systematische leerprogramma kan combineren met mijn reisschema. Taaltutor was een perfecte keuze. Ik kan een Skype-les over de hele wereld hebben. Ook het contact na mijn aanvraag was zeer snel en vriendelijk.

maart 2016 – Annemie van Elderen uit België over haar lessen Engels:

Mijn dochter maakte mij erop attent (in 2013) dat iemand via Skype Engelse les gaf. Ik wilde graag mijn Engelse taal ophalen, omdat ik op bezoek zou gaan naar familie in de VS. Het leek me wel iets om thuis en ook individueel zo mijn Engels op te halen. Het klikte meteen met Sandra en ik heb er nog steeds veel plezier in. We praten veel over literatuur en ik lees af en toe Engelse boeken. Ook lees ik tegenwoordig makkelijk de TIME waar ik vroeger veel moeite mee had. De web-app English a Day heb ik ook gevolgd en is ook leerzaam.

juli 2016 – Kore Dille uit de VS over haar Nederlandse lessen via Skype:

Ik volgde al voor enkele jaren een cursus, maar had nog steeds geen vertrouwen in het spreken in de Nederlandse taal. Ik heb Sandra online gevonden en ben begonnen met twee lessen per week. Ik vond de lessen zeer eenvoudig te volgen en zag meteen een verbetering van mijn begrip en vertrouwen. Lessen via Skype zijn een geweldige manier om de taal te leren – het is handig en totaal niet intimiderend! Ik vind de lessen en het materiaal zeer flexibel en Sandra past de lessen aan mijn behoeften aan. Na twee maanden van lessen bij Sandra heb ik de Inburgerings examens gehaald. Bovendien blijft mijn begrip van de taal met elke les groeien.

aug 2016 – Robert Jan Verkade uit Nederland over de gratis web-app English a Day:

Ik gebruik je app nu voor meer dan 50 dagen en wil je vertellen dat ik de testjes met veel plezier maak. De app is mooi, maar de dagelijkse mailtjes bieden nog meer. Het is een groot genoegen zulke prachtige en stimulerende mails te ontvangen. Veel dank en ik beloof dat ik de app voor meer dan 100 dagen (of zelfs meer) zal gebruiken.

jun 2016 Janneke van Wakeren, uit Nederland over English a Day:

Ik wilde even zeggen dat ik het ontzettend leuk vind om elke dag weer  wetenswaardigheden in de mail te lezen.  Ik kijk er elke dag naar uit om de test weer te maken. Van mij mogen het ook 10 vragen zijn.  En altijd lees ik de uitleg!

Nieuwsbrief

Wilt je ook op de hoogte blijven van Taaltutor? Meld je nu aan voor de nieuwbrief

© Caro Grafico. All rights reserved.