Skip to main content
Ontmoeten via taal

Taalactiviteiten


Culemborgs talencafé

Culemborg, de stad waar Sandra van Taaltutor woont en werkt, kent meer dan 80 nationaliteiten. Een absolute buitenkans voor kruisbestuiving van talen tussen verschillende inwoners. En waar anders kunnen we dit realiseren dan in de foyer van het mooiste theater van Culemborg met de toepasselijke naam Theater de Fransche School? Ons Talencafé vindt daar elke eerste maandagavond van de maand plaats. Lees hier meer over data en aparte website met de thema’s.

Online taalcafé “Vertel es”

Een ander taalcafé dat Sandra organiseert is online. Het heet Vertel es en is een van de twintig online taalcafés die je gratis kunt bezoeken. Lees hier meer over dit kleinschalige initiatief dat in 2020 is gestart door NT2-docent Els Streefkerk.

Workshops “Grenzeloos lesgeven” voor taaldocenten

Sinds 2013 geeft Taaltutor online taalles aan kleine groepen en één-op-één. Sandra Wormgoor heeft samen met haar partner Mary van den IJssel hun ervaring met deze manier van lesgeven vorm gegeven in workshops. Ook hebben ze in het voorjaar van 2021 een praktische gids voor zzp-taaldocenten “Grenzeloos lesgeven” hierover gepubliceerd. Lees hier meer over de workshops.

Nieuwsbrief

Wilt je ook op de hoogte blijven van Taaltutor? Meld je nu aan voor de nieuwbrief

© Caro Grafico. All rights reserved.