Ontmoeten via taal

Taalactiviteiten


Culemborgse Talencafés

Culemborg, de stad waar Sandra van Taaltutor woont en werkt, kent maar liefst 80 nationaliteiten. Een absolute buitenkans voor kruisbestuiving van talen tussen verschillende inwoners. En waar anders kunnen we dit realiseren dan in de foyer van het mooiste theater van Culemborg met de toepasselijke naam Theater de Fransche School? Ons Talencafé vindt daar elke eerste maandagavond van de maand plaats. Lees hier meer over data en aparte website met de thema’s.

Taalwandelingen

Tijdens de corona-pandemie zijn er nieuwe taalactiviteiten ontstaan om de groeiende groep Talencafé-gangers alsnog te voorzien van offline ontmoetingen. Een zo’n talenactiviteit was en is nog steeds de Taalwandeling. Lees hier meer over de talenactiviteiten in Culemborg.

Taalworkshops voor NT2-cursisten (A2+)

Op maandagen biedt Taaltutor Taalworkshops voor werkenden en werkzoekenden met A2-niveau. We praten over allerlei zaken op de werkvloer, maar ook over vacatures, sollicitaties, het schrijven van een cv, netwerken, enzovoort. Lees hier meer over deze workshops, hoe je mee kunt doen en wat het kost.

Workshops “Grenzeloos lesgeven” voor taaldocenten

Sinds 2013 geeft Taaltutor online taalles aan kleine groepen en één-op-één. Sandra Wormgoor heeft samen met haar partner Mary van den IJssel hun ervaring met deze manier van lesgeven vorm gegeven in workshops. Ook hebben ze in het voorjaar van 2021 een praktische gids voor zzp-taaldocenten “Grenzeloos lesgeven” hierover gepubliceerd. Lees hier meer over de workshops.

Nieuwsbrief

Wilt je ook op de hoogte blijven van Taaltutor? Meld je nu aan voor de nieuwbrief

© Caro Grafico. All rights reserved.