Video’s

Online lesgeven

Instructievideo’s

Hieronder vind je twee van de vijf instructievideo’s die Taaltutor op Youtube heeft staan. Het kanaal van ons kun je hier vinden. 

English a Day

In 2016 heeft Taaltutor in samenwerking met Alan Headbloom in Michigan een web app ontwikkeld voor Engelse taalleerders. De app stuurt elke dag 5 vragen in het Engels en op je eigen niveau. Hoe beter je scoort, hoe hoe hoger je niveau.  

ASA goes USA – 2007, 2008, 2010

In 2007, 2008 en 2010 heeft Sandra met haar studenten aan de ICT-Academies in Utrecht en Amersfoort studiereizen gemaakt naar het Amerikaanse Portland, Maine. Op de Southern Maine Community College volgden haar studenten twee weken lang lessen, bezochten ze de campus van zowel MIT als Harvard en maakten ze excursies naar een chipfabriek Fairchild, een baseball wedstrijd en de stad Boston. 

Jargon web app

In 2006 maakte een Nederlandse overheidsorganisatie, genaamd Kennisnet, een video van een nieuw ontwikkelde web-app genaamd Jargon-app. Het is gemaakt door de oprichter van Taaltutor, Sandra Wormgoor. Zij werkte destijds voor een vakschool in Utrecht, de Dutch Health Tech Academy en kreeg subsidie voor de ontwikkeling van deze app. De Jargon-app is bijna vijftien jaar gebruikt door studenten van de DHTA. In 2021 besloot de school niet meer te investeren in de web-app, ook omdat er andere tools waren opgekomen die vergelijkbare functionaliteiten boden. 

Bekijk hier de video door op de foto te klikken.

Nieuwsbrief

Wilt je ook op de hoogte blijven van Taaltutor? Meld je nu aan voor de nieuwbrief

© Caro Grafico. All rights reserved.