Video’s

Online lesgeven

Instructievideo’s

Hieronder vind je twee van de vijf instructievideo’s die Taaltutor op Youtube heeft staan. Het kanaal van ons kun je hier vinden. 

Voorbeeldvideo’s van online lessen

Hieronder zie je twee video’s op de site van Coutinho die behoren bij het boek “Grenzeloos lesgeven”. Dit boek heeft taaltutor Sandra Wormgoor in 2021 geschreven, samen met haar collega Mary van den IJssel, voor taaldocenten die online en 1-op-1 willen lesgeven. Het boek bevat niet alleen veel werkvormen maar ook 62 tips voor docenten. Daarnaast laten de video’s goed zien hoe een online les bij Taaltutor verloopt. Op de site van Coutinho staat meer video’s die je kunt bekijken.

Jargon web app

In 2006 maakte een Nederlandse overheidsorganisatie, genaamd Kennisnet, een video van een nieuw ontwikkelde web-app genaamd Jargon-app. Het is gemaakt door de oprichter van Taaltutor, Sandra Wormgoor. Zij werkte destijds voor een vakschool in Utrecht, de Dutch Health Tech Academy en kreeg subsidie voor de ontwikkeling van deze app. De Jargon-app is bijna vijftien jaar gebruikt door studenten van de DHTA. In 2021 besloot de school niet meer te investeren in de web-app, ook omdat er andere tools waren opgekomen die vergelijkbare functionaliteiten boden. 

Bekijk hier de video door op de foto te klikken.

Nieuwsbrief

Wilt je ook op de hoogte blijven van Taaltutor? Meld je nu aan voor de nieuwbrief

© Caro Grafico. All rights reserved.