Skip to main content

“Leuk kennis te maken, wij zijn …”

Sandra

Culemborg, Nederland

Sandra Wormgoor is de oprichter van Taaltutor in 2010. Voor Taaltutor heeft ze sinds 2001 gewerkt als taaldocente Engels en Nederlands in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs voor (jong)volwassenen. Naast het runnen van haar taalschool, traint ze taaldocenten, heeft ze een gids voor taaldocenten geschreven, organiseert ze Talencafés en geeft ze dagelijks met heel veel plezier NT2-les, offline en online.

Hanna

Hanna

Rotterdam, Nederland

Hanna Tuijtel woont en werkt vanuit het westen van Nederland en is een gekwalificeerde NT2-docente en werkt als onafhankelijke taaldocente sinds 2019 voor Taaltutor. Hanna heeft Frans gestudeerd en runt sinds 2016 haar eigen taalschool Tuijtel & Taal in Rotterdam.

Hanna

Daphne

Almere, Nederland

Daphne Stel-Garconius woont en werkt in het midden van Nederland en is gespecialiseerd in het 1-op-1 lesgeven op afstand (via Skype). Ze werkt naast haar taaldocentschap bij een hbo voornamelijk als examinator voor Taaltutor.

Fieke

Fieke

Houten, Nederland

Fieke Kloosterman woont in het midden van het land en heeft lange tijd gewerkt in de medische wereld. Daarom vindt ze het altijd leuk om cursisten in de zorg Nederlands te leren.

Nienke

Nienke

Arnhem, Nederland

Nienke van Geenen woont in het midden van Nederland en werkt als  NT2-taaldocent voor Taaltutor sinds 2018. Ze is ook docent Spaans en gediplomeerd maatschappelijk werker. Nienke heeft ervaring met lesgeven aan hoogbegaafde kinderen, alfabetisering en voorbereiden tot inburgering- en staatsexamens. Naast haar freelance docentschap is ze ook docent Helpende zorg en welzijn (niveau 2) op het mbo. Veel studenten hebben een anderstalige achtergrond in deze studie, wat voor Nienke een extra uitdaging en motivatie is om ze wegwijs te maken in de taal van de zorg. Wat haar drijft? De interactie met studenten, verdieping aanbrengen en het zo aantrekkelijk mogelijk maken van de lesstof. Dat alles maakt dat ze met een lach voor de klas staat. 

Astrid

Trier, Duitsland

Astrid Kogelman woont en werkt vanuit Trier in Duitsland en heeft jarenlange 1-op-1 onderwijservaring in NT2, Engels en Duits op locatie en op afstand (via Skype). Astrid studeerde af in de Amerikanistiek (University of Kansas en Universiteit Utrecht) en in Vrouwenstudies binnen Algemene Letteren (UU). Na haar studie werkte ze enkele jaren voor een uitgeverij in Oxford. Ze geeft ook les in yoga & ontspanning en werkt sinds 2015 als onafhankelijk taaldocent voor Taaltutor.

Bertine

Ede, Nederland

Bertine Niesten woont en werkt vanuit het midden van Nederland en heeft jarenlange ervaring in het geven van NT2-lessen. Bertine heeft aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen (WUR) gestudeerd en in veel verschillende landen gewoond en gewerkt. Ze werkt als onafhankelijke taaldocent sinds 2020 voor Taaltutor.

Luc

Klingnau, Zwitserland

Luc Boeke is een geboren Nederlander, maar hij woont en werkt al tijden in het buitenland. Momenteel alweer lange tijd in Zwitserland waar hij zijn eigen taalschool sinds 2019 heeft. Hij biedt cursussen in allerlei talen aan. Voor Taaltutor geeft hij NT2-lessen. 

Jako Garos - tutor

Jako

Dallas, Texas, Verenigde Staten

Jako is een geboren Delftenaar, maar hij woont en werkt al jaren in de V.S. Hij runt zijn eigen taalschool thelanguageprof.com waar hij cursussen in verscheidene talen aanbiedt. Hij bezit een Master’s in Education en heeft voor de klas gestaan in o.a. Engels en Spaans. Hij heeft ook als Nederlands taalkundige voor LinkedIn gewerkt en als tolk Nederlands-Engels in een paar rechtszaken. Voor Taaltutor geeft hij NT2-les.

Nieuwsbrief

Wilt je ook op de hoogte blijven van Taaltutor? Meld je nu aan voor de nieuwbrief

© Caro Grafico. All rights reserved.